Γιατί το ξενοδοχείο σας πρέπει να έχει 360 Google Tour?

Οι “Γκουρού” του  μάρκετινγκ λένε «Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς». Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.  Αν διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχείο, μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα από το να έχετε μια περιήγηση Google 360. Αυτό δίνει στους πιθανούς πελάτες την ευκαιρία να δουν τα δωμάτια  σας, τις εγκαταστάσεις, την διακόσμηση και την ατμόσφαιρα πριν από την επίσκεψη τους.
Όταν ένα άτομο βλέπει μια περιήγηση, τότε φαντάζονται οι ίδιοι το εαυτό τους στο ξενοδοχείο, περπατώντας μέσα στα δωμάτια.. Και αν τους αρέσει όλη η ατμόσφαιρα, τότε θέλουν να το ζήσουν και στην πραγματικότητα

Τα ξενοδοχεία με Google Tour δείχνουν πιο επαγγελματικά και προσφέρουν στους πελάτες τους μια πιο ελκυστική οπτικά εμπειρία, αφήνοντας τους επισκέπτες  να γνωρίζουν οτι είστε επαγγελματίες και να είναι υπερήφανοι για ό, τι έχετε κάνει.

Μπορείτε να συνδεθείτε με τους πελάτες σας οπουδήποτε. Έχοντας Google Tour επιτρέπει στους εν δυνάμει πελάτες να δουν τις εγκαταστάσεις σας με εικόνες υψηλής ποιότητας στο smartphone τους, ώστε να μπορούν να κάνουν συνειδητές επιλογές, ακόμη και ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Ενσωματώνοντας την περιήγηση του ξενοδοχείου σας στην ιστοσελίδα σας αλλά και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε εύκολα να καθοδηγήσετε τους πελάτες σας σε ξενάγηση όταν ζητούν κάποια απαίτηση για το ξενοδοχείο σας.

Μπορείτε να παρουσιάσετε τα δωμάτια σας, και όλους τους χώρους του ξενοδοχείου σας.. Οι περιηγήσεις δεν περιορίζονται μόνο σε ένα χώρο..Οι χρήστες μπορούν τώρα να μεταβουν σε διαφορετικούς ορόφους του ξενοδοχείου, ώστε και εσείς να μπορείτε να επιδείξετε τα τμήματα του ξενοδοχείου που είστε  ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Top