Υπηρεσίες

Στρατηγική Direct Booking

Πάρτε τον έλεγχο των κρατήσεων του ξενοδοχείου σας. Εξασφαλίστε περισσότερες άμεσες κρατήσεις από το website του ξενοδοχείου σας με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξενοδοχειακού ψηφιακού marketing από την Kyklos4hotels. Μειώστε την εξάρτησή σας από τους μεσάζοντες. Με μια απλή Διαδικασία Κράτησης στο site σας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν εύκολα για διαθέσιμα δωμάτια, τιμές και ημερομηνίες και να προχωρήσουν γρήγορα και εύκολα στην κράτηση του δωματίου τους.

Με ενδιαφέρει

Responsive Hotel Website

Στην Kyklos4hotels σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που μεγιστοποιούν άμεσα τα έσοδα του ξενοδοχείου σας. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να ενσωματώνει τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή λειτουργικότητα, την πλήρη παρουσίαση και το ιδανικό περιεχόμενο σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον σε όλες τις συσκευές. Η επικοινωνία με τους πελάτες καθώς και τους συνεργάτες σας, είναι πιο εύκολη όταν γίνεται online από τον υπολογιστή το κινητό ή το tablet σας.

Με ενδιαφέρει

Advertising Campaigns


Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα και εξασφαλίστε στοχευμένη κίνηση (qualified traffic) στο website του ξενοδοχείου σας με στοχευμένες προωθητικές δράσεις (custom campaigns) τις οποίες διαχειρίζεται ομάδα εξειδικευμένων στην βελτιστοποίση εσόδων στελεχών.

Με ενδιαφέρει

Στρατηγική Digital Marketing

Δημιουργήστε αναγνωρισιμότητα (awareness) και αυξήστε την επισκεψιμότητα στο website του ξενοδοχείου σας με τις υπηρεσίες ψηφιακού marketing του Kyklos4hotels. Η ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών marketing της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την διαχείριση του search marketing και την δημιουργία εξατομικευμένων προσφορών με στόχο την μέγιστη προβολή του ξενοδοχείου σας στο διαδίκτυο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αξιοποιώντας όλα τα μέσα του ξενοδοχειακού ψηφιακού μάρκετινγκ παρέχουμε την ιδανική εμπειρία στον σωστό πελάτη μέσω πολλαπλών καναλιών και συσκευών στο σωστό χρόνο.

Με ενδιαφέρει

Στρατηγική CRM

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Οι καλεσμένοι σας πλέον είναι πιο “κοινωνικοί” και έχουν υψηλότερες προσδοκίες απο ποτέ. Μέσα από εξατομικευμένες και στοχευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ μετατρέπουμε τους ενδιαφερόμενους σε πελάτες. Οργανώνοντας το πελατολόγιο σας είμαστε σε άμεση και συνεχή επικοινωνία μαζί τους δημιουργώντας αφοσιωμένους πελάτες και έχοντας πιο άμεσες κρατήσεις. Οι καλεσμένοι σας πλέον είναι πιο “κοινωνικοί” και έχουν υψηλότερες προσδοκίες απο ποτέ.

Με ενδιαφέρει

Social Media Marketing

H ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Το Social Media Marketing είναι πολλά περισσότερα από τη δημιουργία ενός προφίλ, μιας σελίδας, ενός group ή ενός λογαριασμού στα Social Media Networks. Σχεδιάζουμε για το ξενοδοχείο σας την κατάλληλη στρατηγική στα Social Media ώστε να στείλουμε το κατάλληλο μήνυμα, στο σωστό κοινό για να αυξήσουμε την φήμη σας και να ενθαρρύνουμε τους πελάτες να σας προτιμήσουν και να κάνουν την κράτηση στο ξενοδοχείο σας.

Με ενδιαφέρει

Προσκαλέστε περισσότερους πελάτες με το

Google 360 Tour!


Ξεναγήστε τους ταξιδιώτες στο ξενοδοχείο σας, την πρώτη φορά που βρίσκουν την επιχείρησή σας στην Αναζήτηση Google ή τους Χάρτες Google. Όλοι οι χρήστες θέλουν να ξέρουν ακριβώς πως είναι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι της επιχείρησης σας πριν την επισκεφτούν. Καταχωρώντας την εικονική σας περιήγηση στο GoogleMaps, γίνεστε πιο δημοφιλείς, αυξάνετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και εν τέλει τις πωλήσεις σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε την εικονική περιήγηση τόσο στην ιστοσελίδα σας όσο και στη σελίδα σας στο Facebook.. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δει και να περιηγηθεί κάποιος στα δωμάτια, τους δημόσιους χώρους και τις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου. Κάνατε πρόσφατα ανακαίνιση, προσελκύσετε νέους πελάτες δείχνοντάς με το μοναδικό τρόπο που προσφέρει το 360 walk-trough. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να βιώσουν πραγματικά την επιχείρησή σας - ακριβώς σαν να είναι εκεί!

Με ενδιαφέρει

Πού βρίσκεστε όταν οι πελάτες σας ψάχνουν για εσάς;


Όσο η χρήση του διαδικτύου αυξάνεται τόσο η κατάταξη στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης κρίνεται απαραίτητη για την επιχείριση σας. Το διαδίκτυο πλέον υπάρχει στη ζωή μας οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος αν βρισκόμαστε μέσα από τις κινητές συσκευές με αποτέλεσμα η χρήση των μηχανών αναζήτησης να μεγαλώνει και η παρουσία του ξενοδοχείου σας σε αυτές να είναι υψίστης σημασίας.

Με ενδιαφέρει

Ελάτε να κάνουμε την Ιδέα σας Πράξη ...

    Το ονοματεπώνυμό σας(*)

    Ονομασία Καταλύματος(*)

    Κατάταξη καταλύματος (αστέρια)(*)

    Σχόλια


    Top